به لحظه لحظه این روزهای سرخ قسم ، که بوی سبز ترین فصل سال می آید
آرد( نمیدونم آرد گندمه یا برنج ! ) ، عسل ، روغن حیوانی ، زعفران ولی طرز پختش رو بلد نیستم . کامنتای اینجا رو ببین شاید به دردت بخوره : http://friendfeed.com/mehdimixer/2727e9f6
ابتدا ارد را با عطر افشان کردن اب و ماساژ مداوم ان به صورت اماج در می آورند (ارد در این حالت گلوله گلوله شده ولی خمیر و به هم چسبیده نمی شود بلکه گلوله های ریزی میشود) سپس آن را می گذارند تا خوب در هوای آزاد (بدور از آلودگی و غبار) خشک شود. سپس ارد را اماج را غربال کرده و دانه های ریز و درشت ان را از هم جدا میکنند.
دانه های درشتتر را ابتدا داخل قابلمه ترجیحا مسی ریخته و با حرارت ملایم تفت می دهتد بعد از این که دانه ای درشت خوب خشک شد دانه های ریزتر را به ان می افزایند و باز هم تفت می دهند تا بقول معروف دانه ها در زیر دندان صدا کند. بعد روغن حیوانی را به آن افزوده (ترجیحا دنبه آب شده و تصفیه شده) و خوب آرد و روغن را هم زده تا تفت بخورد. سپس زعفران و عسل را به آن اضافه می کنند بعد از این که همه مواد خوب مخلوط شدند هل و گلاب رابه آن اضافه می کنند و باز هم هم زده تاحلوا جا بیفتد و بعدان را داخل سینی ریخته و نازک می کنند تا قطر ان در حد نیم تا 1 سانتیمتر شود. پودر پسته یا خلال آن را برروی حلوا میپاشند و با پست قاشق زده تا پسته در حلوا نفوذ کند و بعد از سرد شدن ان را به صورت لوزی برش میدهند. نوش جان!
دوست عزیز بلاگ شما را از بالاترین پیدا کردم... نظرات بنده به شما بسیار نزدیک است... خواستم تقاضا کنم در صورت امکان یک دعوت نامه بالاترین برای من بفرستید تا من هم بتوانم در بالاترین نقشی هر چند کوچک ایفا کنم...
با تشکر:
bahador.ziaratnia@gmail.com